Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Nedelja 27.09.2015.
10:49
24sata.hr A
Poslednje četiri godine, Iz Sirije stižu samo loše vesti kako je počeo rat kome se kraj izgleda još ne bliži. Svi se pitaju kako li je ova zemlja izgledala pre rata i kako se živelo. E, pa, dok nisu bombe i zverstva islamskih fanatika uništile svakodnevicu u Siriji, u ovoj zemlji ljudi su živeli u slobodi i sreći.
Nedelja 27.09.2015.10:59
Била је, све док амерички монструми не погледаше и у том правцу...
Nedelja 27.09.2015.11:32
Pocela polarna zima za Rusiju i Putina - sankcije (kojima se ne nazire kraj) , zveket oruzja , cena nafte , gasovodima savijene cevi ,gasni cvor -sirijski cvor ... Nova dimenzija ! , slom Putinove politike , recesija , bez opcije povratka na normalni kolosek ?, ... Da je Putin postovao volju naroda Sirije (narocito studenata) da se izadje na trazene izbore i da nije nagovorio Asada(i dao vojnu podrsku) da izabere ratnu opciju i gradjanski rat - do ovakvih slika ne bi doslo Jedini razlog ulaska Putina u sirijski sukob je : Ko ce Rusiji vratiti novac ako Asad padne sa vlasti ?- Zato bi trebalo da se grade ruske baze - treba braniti ulozeno (po cenu jos goreg i zesceg rata) . Od koga sutra naplatiti dug ako Asad padne s`vlasti !? Tamo je haos - tamo se ne zna ko pije ,a ko placa (Asad,pobunjenici,ISIS ...) !!! .... Sta ce Rusija morati da pruzi SAD za dozvolu delovanja u Siriji, i po kojoj ceni ? Da li ce Amerikanci dozvoliti Rusima da spasu svog saveznika - puno zavisi od susreta Obame i Putina u zgradi UN - zna se , iza kulisa !!! ???
Nedelja 27.09.2015.12:01
Sipu bre kuurac majmune , jebbala te cela amerika. Kome ti drzis predavanja puna lazi i demagogije smradu glupi. jebbo te Putin i Obama zajedno kretenu nenormalni!
Nedelja 27.09.2015.14:06
Putinova politika oslikava tj. ista je situaciji Sirije na terenu !!! - (pogledaj slike urnisane Sirije i stavi znak jednakosti = takva je Putinova politika )
Nedelja 27.09.2015.11:07
много је то "грехова" по систему вредности новог светског поретка... 1. нафта у власништву сопствених грађана и 2. нема кредита од ммф-а и светске банке ? смртни греси данашњице...
Nedelja 27.09.2015.11:57
Kakva teorija zavere? Kakve veze ima teorija zavere sa istinitom pricom o Siriji? Sto se vi novinari stalno ulizujete americkim sotonama? Sto se svi pravite ludi? Niko nije slep, svi vide sta se desava. Ne se rite vise!!!
Nedelja 27.09.2015.16:22
Pocela polarna zima za Rusiju i Putina - sankcije (kojima se ne nazire kraj) , zveket oruzja , cena nafte , gasovodima savijene cevi ,gasni cvor -sirijski cvor ... Nova dimenzija ! , slom Putinove politike , recesija , bez opcije povratka na normalni kolosek ?, ... Da je Putin postovao volju naroda Sirije (narocito studenata) da se izadje na trazene izbore i da nije nagovorio Asada(i dao vojnu podrsku) da izabere ratnu opciju i gradjanski rat - do ovakvih slika ne bi doslo Jedini razlog ulaska Putina u sirijski sukob je : Ko ce Rusiji vratiti novac ako Asad padne sa vlasti ?- Zato bi trebalo da se grade ruske baze - treba braniti ulozeno (po cenu jos goreg i zesceg rata) . Od koga sutra naplatiti dug ako Asad padne s`vlasti !? Tamo je haos - tamo se ne zna ko pije ,a ko placa (Asad,pobunjenici,ISIS ...) !!! .... Sta ce Rusija morati da pruzi SAD za dozvolu delovanja u Siriji, i po kojoj ceni ? Da li ce Amerikanci dozvoliti Rusima da spasu svog saveznika - puno zavisi od susreta Obame i Putina u zgradi UN - zna se , iza kulisa !!! ??? Putinova politika oslikava tj. ista je situaciji Sirije na terenu !!! - (pogledaj slike urnisane Sirije i stavi znak jednakosti = takva je Putinova politika )

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)